omschrijving

Een scherm aansluiten dat werkt met HDMI of VGA

CN-347

Een HDMI- of VGA-scherm aansluiten

Met de CN-347 Mini DisplayPort to HDMI / VGA 2-in-1 Adapter van Sitecom kun je apparaten met Mini DisplayPort, zoals een MacBook, MacBook Air, Chromebook of Windows-notebook, aansluiten op een tv, monitor of projector die werkt met HDMI of VGA.

 

Films bekijken op het grote scherm

Bekijk video's vanaf je computer op een breedbeeld-tv of thuisprojector. Wanneer je de adapter aansluit op een HDMI-scherm, kun je zowel het video- als het audiosignaal overbrengen, zonder dat je een extra audiokabel nodig hebt. Als je wilt genieten van een eersteklas thuisbioscoop-ervaring bij gebruik van een VGA-scherm, koppel je eenvoudigweg een 3,5 mm kabel aan het apparaat waarop de content zich bevindt. Deze kabel sluit je vervolgens aan op je tv, soundbar of luidsprekers.

 

Je productiviteit verhogen

Je kunt de Mini DisplayPort to HDMI / VGA 2-in-1 Adapter ook gebruiken om het bureaublad van je notebook op een groter scherm weer te geven en zo je productiviteit te vergroten, of om content te spiegelen, zodat je publiek ziet wat jij ziet.

 

Kristalhelder beeld

De twee-in-één-adapter ondersteunt een maximale resolutie van 1920 x 1200 pixels en biedt op elk scherm een kristalheldere kijkervaring.

 

Direct klaar voor gebruik

De adapter is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op een vrije Mini DisplayPort op je apparaat, zonder dat je verdere drivers hoeft te installeren. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen.

specificaties

Specificaties

  • Adapter van Mini DisplayPort (mannelijk) naar VGA (vrouwelijk) of HDMI (vrouwelijk)
  • Resolutie voor video-uitvoer tot 1920 x 1080 bij 60 Hz
  • Voldoet aan de DisplayPort 1.2-standaard
  • Achterwaarts compatibel met 1.1a-standaard
  • Ondersteuning van voeding via Mini DisplayPort

 

Compatibiliteit

  • Compatibel met alle besturingssystemen

 

Wat je krijgt

  • 2-in-1-adapter Mini DisplayPort naar HDMI/VGA

 

Wat je nodig hebt

  • Vrije Mini DisplayPort
CN-347

omschrijving

specificaties

ondersteuning

© 2022 by Sitecom B.V. All rights reserved  -  Privacy beleid